Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев също бе част от гостите

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев също бе част от гостите
Коментари Харесай

Кубрат: Стоичков е един истински човек, мачът с Джошуа ще е факт догодина

 Кубрат: Не се тормозя от Джошуа, подготвен съм да го нападам още в този момент
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев също бе част от гостите при откриването на автобиографичната книга на легендата Христо Стоичков и приказва за мача за международната купа с Антъни Джошуа.

" Не може да кажа нещо по-специално, не сме се били и не сме играли футбол. Близки сме и той е един същински човек, доста готин, прекомерно прям дори. Бях дете, когато участваха на Съединени американски щати 94`, бях му почитател от дребен и за мое благополучие, станахме другари. Много мачове си припомням, възхищавах се на хладнокръвието му, което е доста огромно качество. Боксьорите имат подобен хъс като неговия.

Малко или доста Пулеви сме написали към този момент историята и се надявам да донеса международната купа в България, с цел да приключим историята. Смятам, че следващата година мачът с Джошуа ще е реалност. Ще имам различен мач преди този момент, тъй като няма да го чакаме да благоволи. Ще имам един-два мача, които би трябвало да печеля, естествено. Липсваше ми кръгът доста ", сподели Пулев.

Друг забавен посетител на събитието бе някогашният вратар на Левски и някогашен президент на " сините " Томас Лафчис, който описа забавна преживелица, която двамата са претърпели преди дни.

" Най-пресният ми спомен със Стоичков е от оня ден. Пътувахме дружно от Лондон с много премеждия в негов жанр. Заплашиха, че ще ни смъкват от самолета и ще ни арестуват.

Спомените с Христо са доста. Страшно го почитам поради това, което е постигнал. Постигнал е всичко самичък. Трябва да си извънреден човек и гений, с цел да достигнеш тези върхове. Той е фигурата, която обичат страшното доста хора и фигурата, която може да отвори всяка врата.

За мен качествата като футболист са безспорни, само че по-важното е, че е добър човек с положително сърце. Всичко в нашия футбол е сбъркано през цялото време. Начинът на тренировки и метода към децата са отживялост. В България очевидно никой не следи по какъв начин се развива футболът ", сподели пред Спортал Лафчис.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР